AkcijePrometSigurnost prometaSmotra i edukacija policijskih motociklista na Automotodromu Grobnik

prije 1 mjesec832 min

Uz edukaciju, održana je trening vožnja, a s policijskim motociklistima radio je instruktor Krunoslav Erdec

U sklopu planiranih edukativnih aktivnosti za policijske službenike održana je smotra i trening vožnja policijskih službenika-motociklista Policijske uprave primorsko-goranske na automotodromu Grobnik.

Ova aktivnost se već tradicionalno organizira u suradnji s djelatnicima Automotodroma Grobnik, a prije predstojećih blagdana i početka turističke sezone kada se na prometnicama očekuje veći broj vozila i gužvi u prometu. Cilj ove aktivnosti je što kvalitetnija priprema prometnih motociklista za nadzor u prometu gdje se i zbog povoljnih vremenskih uvjeta očekuje uz ostale sudionike i veći broj motociklista na prometnicama.
Djelovanje policijskih motociklista najviše dolazi do izražaja tijekom povećanog obima prometa, osobito u ljetnim mjesecima, kada svojim aktivnostima doprinose bržoj protočnosti prometa te općenito povoljnom stanju sigurnosti cestovnog prometa.

Uz navedeno, provedena je trening vožnja na motociklističkoj stazi, a prometnim motociklistima obratio se i instruktor vožnje Krunoslav Erdec iz Moto škole sigurne i sportske vožnje “99 Racing school”, koji je savjetima i praktičnom obukom uputio ih na sve važne elemente sigurne vožnje.

Related Posts